Tunisia 2010

Heeeeello Sweden! Im back bitches.
Den 5e juni åkte nämligen jag och min baby till Tunisien! Så den senaste veckan har vi gjort allt från att rida kamel uppe i bergen till att kolla på Al-fakir show på en piratbåt mitt ute på medelhavet. Det har vart jäkligt nice och jag längtar redan tillbaka. Idag nästan direkt efter jag vaknat kom min wifey hit. Vi hade galet mycket att prata om så vi satt ute i solen ända tills den försvann och vi valde att gå in och fortsätta där. Efter en stund kom bunny över också och vi pratade om att åka tillbaka dit alla tre i augusti. Awesome!

Ni vet det där känslan man har efter att man nyss kommit hem från en resa? Den där tomma känslan. Man saknar det, jämför hela tiden allt med vad man skulle gjort om man var där. 
"Om vi var där nu skulle jag ha simmat runt i poolen samtidigt som jag hotar hirsche att om han inte hoppar i måste han göra något riktigt nasty" (Det ända som fungerar hos en badkruka)
"Vid den här tiden började vi röra oss in till hotellrummet för att duscha och göra oss iordning för middag"
"Nu skulle vi förmodligen legat i solen och spelat uno och fått ont i huvudet på att spelet aldrig tar slut och sedan skrattat åt en dålig förlorare".
Haha, så typiskt mig iallafall, men det hör kanske till? Men är självklart glad att vara hemma också, hihi.
Imorgon blir det upp ur säng tidigt och rulla mot farsta och träna, behöver komma igång nu igen efter allt gott man tryckt i sig haha. men det var det definitift värt! Hirsche håller du inte med? Var det inte såå saftigt?;) Praah i dig


Bless Im outKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0