Embrace the spring!

Gooodmorgon! Just nu sitter lillan i gungstolen så jag tar chansen att uppdatera, inte ofta man får blogga med två händer! haha. Lika bra väder idag igen då, underbart. Igår mötte vi Annie i centrum, åt lunch och tog en härlig promenad ner till vattnet, vi hade planer på att ta bilder med systemkameran. Jag hade vart vääldigt noga på morgonen med att inte glömma den. Nej men vad tror ni jag upptäcker när jag väl ska börja fota? Inget SD kort i kameran! Otåliga jag blev rosenrasande på mig själv, jag glömmer alltid kortet i datorn, varför lär jag mig aldrig?
Iallafall, det var mysigt ändå, utan kameran. Iphonen fick helt enkelt duga..
Det var en bra promenad för min del igår iallafall, brabra!
Idag har jag ett rejält sug efter the city! Har inte vart där sedan lillan kom till världen, bara en snabbis. Men tycker inte om när det är så mycket folk med vagnen. Men nu när vårkänslorna kommer så vill jag inget annat än att åka dit, sitta på en uteservering åååh vad härligt!
Idag ska det komma ett paket jag beställt och det kommer enda till dörren så måste hålla mig hemma. Eller iallafall i närheten, vägrar sitta inne i det här härliga vädret. Disa kommer förmodligen över så vi lär ta en promenad :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0