Längtar efter träning

Sa tidigare att vårt sovrum skulle fixas nu i helgen, men det fick tyvärr skjutas upp ännu en gång pga att vi inte hade någon bil med dragkrok. Men på söndag är det spikat och klart, då ska allt fixas. Jag med mitt dåliga tålamod kan knappt vänta längre, vill ha det klart nu nu nu. Ska bli så kul!
Nu under veckan måste vi montera isär garderoberna, kul. Eftersom jag ska köpa byrån & klädställningen samma dag som vi kör iväg garderoben har jag ingenstans att ha kläderna sålänge, kulkul.
Men det lööööser sig. Åh jag har så mycket energi vill verkligen börja träna. Men får vänta lite till.
Ni som har/väntar barn vet nog vad jag talar om när jag säger att många barnmorskor säger olika? Under tiden på BB var det nog som värst. Ett exempel är att när jag ammade, fick jag väldigt väldigt ont, mina bröstvårtor vart såriga och svullna, jag ber en barnmorska om råd och hon säger att "så är det i början, nu när hon ammar så väldigt intensivt. det är helt normalt" En stund senare när de bytt skift kommet en annan barnmorska in och säger att "det ska absolut inte göra ont, gör det ont gör du fel. Så här gör du." och hon visade och efter det har jag inte haft ont. Sen när jag frågade en barnmorska om när jag får börja träna igen, då sa hon "det beror på dig själv, du känner själv vad din kropp orkar och inte orkar" . Jag har kännt mig pigg och rask ända sedan dag 1, i stort sett. Känns knappt som att jag fött barn. Men när vi kom tillbaka på återbesöket så säger barnmorskan där att jag måste ta det lugnt i minst två månader. What? Vad är detta. Meeen jag får väl bara bita ihop, nöja mig med promenader sålänge. Men känns som att de inte gör någon skillnad, jag vill känna att jag fått motion.
Hur länge väntade ni mammor? :)


Kommentarer
Linnéa & lilla Lo

Tröjan är ifrån Lindex, dock från hösten 2010 :)

2012-03-05 @ 15:25:16
URL: http://linneaamandawikman.blogg.se/
carro ICA

Läs bloggen jag tipsade om. Hon är expert på träning för mammor och hon har själv fött 5! barn, kolla hennes kropp. Hon ser ut som en grekisk gudinna!

2012-03-05 @ 20:15:32
Anonym

Har Inte börjat än o det är 5månader sen min dotter kom. Har tappat all motivation:(

2012-03-06 @ 10:41:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0