Hejdå Emmaljunga! Hej Brio sing.

Heeey! I know i know, tråkig blogg. Har haft en del annat att tänka på, och har känt mig extra trött de senaste dagarna, lite små grinig, klagat på allt och ingenting. Man har sina dagar, men nu känns det som att Therese är tillbaka! Hade vart ett plus i kanten om det vore bra väder, men icke. Idag då? Ska kanske träffa Disa idag, får se vad klockan hinner bli. Har massor att göra här hemma, garderoben plockas isär idag då alla mina kläder ska ut, hälften är redan ute och det är fyra ikeakassar fulla. Ser ut som ett bombnedslag i rummet men det är snart över. Snart så.

Nämnde tidigare att jag skulle köpa ny vagn och sälja min emmaljunga. Emmaljunga såldes direkt, blev förvånad hur stort intresset var för vagnen, hade förväntat mig motsatsen. Igår eftermiddag kom min pappa och hämta mig och Skrollan för att åka och titta på en Brio vagn jag hittat på blocket. Den var i väldigt fint skick så jag valde att slå till direkt. Blev dessutom som förälskad i deras hus. Har pratat hela veckan om hur gärna jag vill köpa hus, och så ser jag det där(!!). Var nära på att lägga säga att jag kommer tillbaka om något år och lägger ett bud. För det där huset ska bli mitt! haha. Det sjuka var att jag aldrig reagerat på det tidigare, trots att det låg i stuvsta där jag är uppvuxen. Tänkte väl inte på sånt då iofs. Jaja. Mycket prat nu. Ska passa på att plocka kläder nu medan Skrollan sover. Tjingeling ♥Hejdå vår fina, men klumpiga emmaljunga ♥Kommentarer
Johanna - Mamma till Sami

Det är många som klagat på Brio Singen. Den är så bred osv osv. Men känner folk som både älskat den och hatat den så hoppas den blir en vagn som passar er :)

2012-03-09 @ 12:32:43
URL: http://lyyckligaste.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0