Destinee 14 månader

I söndags blev Destinee hela 14 månader. Fjorton månader! Otroligt vad tiden går.
Det var väldigt länge sen jag skrev här inne om hennes utveckling, men tänkte skriva lite kort och gott om hur det ser ut just nu.
Destinee springer omrking och går sedan lite över 2 månader tillbaka, det bästa hon vet är att leka med sina kompisar på öppna förskolan, så jag oroar mig inte det minsta om att hon inte skulle trivas på förskolan!
Destinee är fortfarande lite skeptiskt bland män. Antar att det beror på att hon inte är särskilt van med män. Morfar och pappa är inga problem. I övrigt är hon världens socialaste och gladaste tjej! Inga problem, och väldigt väldigt lätt att ha att göra med :)
D's favorit mat är utan tvekan lax och hon fullkomligt älskar grönsaker! Om mamma tillät så skulle hon leva på gurka och tomat, haha. Ris och sås är också mumsigt.
 
För någon vecka sedan upptäckte Destinee lilla snippan, hon satt och lyfte på sin mage för att undersöka vad det var för underligt som befann sig där nere. Försökte dra av sig blöjan, och så fort hon vart naken så satte och sig och kikade efter snippan. Så jäkla charmigt! Önskar så innerligt att jag hade det på film.
Nu var det ett tag sedan hon gjorde det, hon har väl undersökt tillräckligt nu haha ;)
 
Hon har åtta st tänder, fyra över och fyra under. Har inte sett om någon mer är på G.
Destinee är väldigt dålig i magen till och från, så nu ska vi prova laktosfritt under en period och hoppas på att det blir bättre!
 
Den här datorn är alldeles för seg för att blogga, den laggar hela tiden så jag avrundar här :)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0