Underbara älskade rutiner.

Somnade runt 01 inatt och exakt kl 07:00 väckte Skrållan mig idag. Jag grymtade och suckade ett par ggr innan jag öppnade ögonen och så var det med det. Så pigg att jag skulle kunna springa ett maraton, eller tja nära på iallafall. Jag är van att somna vid senast 21:00, allvarligt talat, ja. Redan efter middagen på kvällarna börjar ögonen gå i kors.
Jag tror visserligen att jag alltid vart en morgonmänniska. Det var väl någonstans där i tonåren som allt var tvärtom, var vaken halva nätterna och sov halva dagen, vissa dagar kunde man vakna vid 15:00 utan att vara förvånad. Men det måste ha vart trots. Jag älskar morgonen!! Finns det någon bättre stund på dagen?
Eller okej, mitt morgonhumör är inte alltid att leka med. Men det är just den där härliga stunden vid frukosten, det första blöjbytet, ett nyvaket, utvilat och överlyckligt litet troll som slänger frukosten på golvet som man sedan torkar upp, byta bajsböjan efter frukosten, ett nöjt troll som fått en ny blöja, ja det är ju dessa stunder som gör än så glad. Är inte rutiner helt underbara?Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0