Chris brown - Crawl


I love this fucking song yah
it makes me feel fuckingyaaah
/hirsche såklart

100125

hello there
inte ofta man tittar in här, men tänkte att nu får det bannemej va nog.
att slänga in en bild orkar väl vem som helst? den 12e juni åker jag och baby till Alanya. En vecka med mig baby, är du verkligen säker på vad du ger dig in på? mohaha. I am!
Damn, vad jag längtar! jag vill bara åka nu nu nu.
aja, hejdå sålänge, simma lugnt /t

thank you

I want to thank you
for giving me the best day of my life
Oh just to be with you
is having the best day of my life

matlagning som alla skrattade åt

hallo eza nga hirsche na blogg... idag hade jag skolan det är så skön för att jag har egen schema jag går dit när jag vill och gå därifrån när jag vill,  i alla fall efter skolan åkte jag till farsta och tränade lite grann men jag hann inte träna så mycket som jag ville när plötsigt när min mobil  ringde och det va hoang han ville träffas och prata  efter det åkte jag till stan och träffade enock han skulle lämmna en data kabel sen köpte två par byxor och kollade runt lite efter fotboll skor. när jag kom till farsta gick jag till ica för att handla ostsås och bacon för att jag skulle laga middag idag till min lille bror irvine. när jag va klar med middag va jag så jävla glad och stolt över mig själv haha men när jag visade min syster och min mamma vad jag lagade när de såg maten började de o skrattta åt mig min syster sa det va den enklaste rätten någonsin hon sänkte mitt självförtroende helt men men jag ska plugga nu.

When you decide to break the rules

hello, therese is in the blogg. idag hade jag skola, KUL! or not. efter skolan vandrade jag omkring med tjejerna träffade nella och hennes lilla emiliana hon har blivit så stor, jag minns fortfarande natten som hon blev gravid, hihi. hur som helst sen gick jag och hälsade på hos mina favoriter (ironi) på telenor, hoppas dom går i konkurs och läggs ner helt, så jag och alla i min situation blir fria, haha. där kom baby och hälsade på i typ två sek innan han drog vidare. efter det rullade jag hem och sen dess har jag tvättat, hade gaalet mycket tvätt. snart ska jag ner och hänga upp resten. seg dag, och imrgon börjar man 8, helt uuunderbart! hah. anyway, det var allt för mig, tänkte bjuda på en bildoch hirsche, våga ta bort bilden! ciaoo sålänge

TACK FÖR ATT DU FINNS

Att ta student va det svårt för mig. jag ville inte ta det jag hade ångest jag började tänka vad ska jag göra efter studenten tänk om jag inte får jobb vart ska jag få pengarna ifrån för att betala räkningar jag mådde skit dålig. sen började jag och prata med dig mon fleur therese jag förklarade för dig hur jag kände mig inför studenten och du fick mig att inse många bra saker om studenten du sa bara positiva saker du fick mig att må bra efter den dagen bestämde jag mig att jag skulle ta studenten och att jag slutade oroa mig.
synd att du inte va med när jag tog studenten jag va så glad.
Idag den 12 januari 2010 sitter på min säng och skriver detta du kanske tycker att ouff det va inte värsta grejen jodå det va värsta grejen för mig du ändrade min syn helt tänk då va vi inte ens tillsammans där startade allting...

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0