I f*cking love you man

miss it

LET'S RUN AWAY AND DON'T EVER LOOK BACK

Hey! dålig uppdatering här.. men har helt enkelt haft annat för mig, igår var jag på raw comedy club med pojken, daniela och hennes pojke Lamin. Var inte alls så roligt som jag väntat mig, men en av komikerna tog ändå priset, anders johansson(?) tror jag han hette, SÄMST! han var så sjukt tooorr.
idag ska jag till daddy som fyllt år, käka middag osv. efter det ska jag träffa daniela,mys.
ville egentligen bara lägga in en låt, so here we go

click clack

halllaaa! long time no see, har haft massa annat för mig helt enkelt.
Kan inte fatta att det gått mer än två veckor sen vi kom hem från turkey, har fortfarande lite ångest. vill tillbaka till värmen.
anyhoe, idag ska jag bara vara hemma kanske tar mig förbi gymmet en sväng, eller så slutar det med att jag sittar fastlimmad framför tvn hela dagen haha. har kopplat in mitt gamla ps2, och är som besatt, minns ni crash bandicoot? He's my love. igår kom bab förbi och vi battlade lite, gissa vem som vann? that's right! Therese såklart. okej, han vann en gång, en! men enbart pga att min kontroll haka upp sig, hahah.
Igår fyllde Rachel år så ikväll blir det födelsedagskalas, awesome!

Tänkte uppdatera med lite bilder men eftersom min dator är säääääämst i världen så går inte det just nu, får återkomma later. ciaaoo ska nörda mig nu höhö bless

RSS 2.0