<3110620

hejhejhej! sitter i soffan och väntar på min älskling, ikväll blire myskväll. Har köpt glass och frysta hallen så vet preeecis vad vi ska gotta oss med idag hääh! Idag har jag jobbat hela dagen, gick ganska fort men min huvudvärk! ojojoj. Men men, imorogn blire jobb igen kul! Men efter det är jag ledig fram till lördag så ska inte klaga. Efter mina 2½ år på ica så tog jag idag tillfället i akt och skaffade mig ett icakort! Vuxenpoäng till mig! haha. Imorogn efter jobbat måste jag ringa om en lägenhet. Vart för sent idag. JAjajajajajjajaja orkar inte skriva haha bloggtrött verkar det som.Jag och älskling på väg till landet för någon vecka sedan.

You should let me love you

Vecka 8.

hej! har vart otroligt dålig på att uppdatera men har inte haft någon alls lust att sitta vid datorn.
Så nu är det exakt en vecka sedan jag satt i aulan och väntade på att få springa ut till friheten. Vilken känsla det var helt galet! Berättar mer om studentdagen senare, och slänger in lite bilder! Idag är det jobb igen 16-22. Har jobbat varje dag sedan lördag. Imorgon och på torsdag är jag ledig innan det börjar igen. Härligt härligt. Jaja snart blir det en veckas semester då drar jag iväg till Ayia napa. Har gått upp en hel del i vikt kring midjan så det ska bli helt underbart att springa omkring på stranden med fläskhäng! Hahaha.
Jag har inte fått veta exakt hur länge jag vart gravid men när jag gjorde ultraljud för 3 veckor sedan sa de "ungefär 5:e veckan", vilket skulle betyda att jag är i vecka 8 just nu.
Livmodern expanderar för att ge plats åt sin lilla gäst, som nu är ungefär 1,6 centimeter lång - ett litet hallon. Det sker många förändringar denna vecka – den lilla svansen som embryot hade är borta och alla organ, muskler och nerver börjar fungera. Händerna böjs nu vid handleden och simhuden mellan tårna börjar tillbakabildas. Början till ögonlock formas.

Din kroppsform har förmodligen förändrats märkbart nu. Brösten kan ha växt så att du behöver en större BH som ger bättre stöd och ditt midjemått kan ha expanderat. Du kanske redan får packa undan favoritjeansen till nästa år.

Och ja! både när det gäller brösten och midjemåttet så har det vuxit en hel del!
Märkligt att det sker så tidigt trots att jag knappt äter? mitt illamående har gjort att jag har otroligt svårt att få i mig mat. Väldigt jobbigt, men jag antar att man vänjer sig :)

110602

Hallo! Har ingen vidare blogglust just nu. Känner mig inte helt OK! har spenderat mina senaste dagar på huddinge sjukhus, så det säger väl det mesta. Men får hoppas på att det blir bättre snart. Nu ligger jag i soffan och glor på Tv, har laddat ner en film som verkar tung, Life as we know it.
Men sparar den till ikväll, nu håller jag på att bli galen på att inte göra någonting, men bör inte göra något ansträngande. MÅSTE vara helt frisk på tisdag då jag tar studeeeenteeen! Så jag ska åka och äta lunch med pappa och lillebror. Sen bär det av tillbaka hem, för att fortsätta att göra ingenting haha.
mmmmmhmhmhmhmhmhmhmm sååhär kul har jag mmmmhmhm

Juste igår var det studentlunch i skolan och då kom kodjo akolor och två andra komiker på besök haha töngt.

RSS 2.0