110925

Hallo! Sitter på sängen och tar det lugnt i några minuter. Idag tänkte jag ta sovmorgon men vaknade kl 9 och kunde inte somna om, min man som vaknar 5 varje morgon annars ville naturligtvis sova vidare så jag tänkte ge honom den sömn han behöver så jag åkte med mamma&Anta till landet en sväng. Efter det åkte vi och hämtade upp Hirsche och begav oss iväg för att storhandla mat. Efter det kom vi hem och sorterade varorna innan vi tog en promenad till centrum för att handla ännu mer höhö. Blev mat totalt för cirkus 2laxar. Inte illa. Nu ligger potatisen i kastrullen och väntar på att kokas upp, vi ska göra en jättegod middag idag. För det är vi värda!
I fredags efter jobbet hämtade Lowe mig så åkte vi tillsammans till pappa för att fira honom, vi åt god mat och skrattade. I stort sett alla hatar namnet Destiny (FÖRSTÅR INTE VARFÖR?!?!) så vi hade världens diskussion om det, men men what to do alla kan ju inte tycka om det, men jag är bestämd, det är så rätt.
Efter det begav jag mig till trångsund för att ingen annan än Annie skulle fira sin flytt med en inflyttningsfest! Jag var trött som fan, men det var trevligt att träffa en del :) och jag är glad att Annie hade kul, kanske nästan lite för kul eller nej fifan, det kan man inte ha.
Imorgon har jag tid hos barnmorskan 10.30 så då får jag nog höra lillans hjärtslag igen :) hihi.
Nu kallar potatisen verkar det som. Ciao


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0