Photography

Och så var stormen här igen. Borde nog ha gått ut tidigare. Eftersom varken jag eller Destinee knappt sovit inatt tänkte jag att vi väntar med det tills efter hon haft sin lunchvila. Men nu blåser det som tusan utanför huset, håller tummarna och tårna för att det lägger sig lite tills hon vaknat.
Igår jobbade jag, efter det åkte jag till solarieöarna och tog en kvart, alltså fyfanken vad skönt det var! Det var verkligen välbehövligt. Har inte vart där sedan minst 6 månader tillbaka. Åh gud vad skönt. Men idag ser man ut som en kräfta må jag säga, haha.
Pappa H stack iväg på kvällen på bio och sov borta, så idag var det första gången jag och Destinee sov hemma helt själva. Jag blir som ett barn som är mörkrädd när jag ska sova själv, nästan lite löjligt. Blir rädd för verkligen minsta lilla ljud haha. Grannen spolar toaletten och jag lägger mig i fosterställning och skakar typ. Tja nära på iallafall. Vet inte om Destinee kände av min rädsla inatt för hon vaknade kl 03 och ville absolut inte somna om föräns vid 05. Sov i max 2h innan hon ville göra morgon. Så jag fick väl ungefär 4-5 h sömn inatt, awesome! Jag är väl ändå rätt pigg så ska inte klaga. Alla foton kom igår så jag ska pyssla med dom :)
Jag vet att jag köpt ett fotoalbum för lääänge sen, men kan inte hitta det? Kan inte heller minnas hur det såg ut. Kanske gett bort det. hum.. Jaja.
 
 
En del av mig är helt på att köpa en jäkligt stor ram och göra ett ballt collage på det här sättet, men en annan del av mig ser det som en tonårsgrej och är mer för det där stilrena "Var sak har sin plats". Känner mig rätt kluven ibland, svar Ja!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0