morgonstund har guld i mun

Hello! Sitter i soffan och ser på solsidan (finns det någon bättre serie?!), samtidigt sitter jag och kikar igenom alla iphonebilder från våren och sommaren, fasiken, ibland saknar jag verkligen att bara få vara mammaledig. Tolka mig rätt, tycker (faktiskt) om att jobba, trivs riktigt bra nu. Men saknar morgonmyset i sängen med skrollan så in i norden! Känns som att man missar så mycket utav hennes utveckling, men det gör man väl egentligen inte, känns väl bara så. Och jag är naturligtvis jätteglad att hennes pappa fått möjlighet att vara hemma och få en närmare relation med Skrollan. Visserligen är inte "morgonmyset" detsamma längre som tidigare, nu är hon ju ingen liten spädis längre som bara ligger, nu vaknar man av att hon ställer sig på än, drar än i hår och stoppar in händerna i munnen på mig haha. Men det har väl sin charm det med ;)
 
5-6 månader gammal bild på mig och min skatt

Oct. 21, 2012

If you don't like something, change it, if you can't change it, change the way you look at it

Mary Engelbreit

Oct. 21, 2012

Sitter på pendeln mot jobbet med Linnea Henriksson och Veronica Maggio på repeat i lurarna. Kloka brudar det där.

Tänkte lista några av de låtar som jag fastnat för och haft på repeat den senaste veckan (eller veckorna?) haha.

Linnea Henriksson - Sista gången
Linnea henriksson - Jag vet nåt som inte du vet
Linnea Henriksson - Lyckligare nu
Veronica Maggio - Satan i gatan
Veronica Maggio - Mitt hjärta blöder
Veronica Maggio - Snälla bli min
Melissa Horn - Vår sista dans
Emeli Sandé - Lifetime
Emeli Sandé - Hope
James Morrison - The pieces don't fit anymore
Stiftelsen - Vart jag än går

Och många många fler.. Märks det att jag tycker om svensk pop? Haha liiite kanske..

I already know

I can see you're sad
Even when you smile, even when you laugh
I can see it in your eyes
Deep inside you want to cry

Destinee står själv! ❤

Just nu har jag en lugn stund i soffan medan jag väntar på att mina kokta ägg ska bli klara. Destinee ligger och sover middag, idag stod hon helt själv utan stöd för första gången, rusade direkt och hämtade filmkameran. Detta måste man ju minnas ❤ åh min älskade stora tjej. Snart ska jag bege mig mot gymmet innan jag börjar jobba kl 16.

Destinee 9 månader

Mycket har hänt sedan senaste uppdateringen om Destinees utveckling, så vart ska man börja?
Det här kommer alltså bli en uppdatering för både 8 och 9 månader.
♥ Hon kryper, fort fort fort.
♥ Reser sig mot allt och ingenting hela tiden
♥ Hon går med stöd, hon vägrar gå när någon håller i henne, bara mot saker, som dammsugaren stolar, soffan, bord. you name it, allt annat än mamma och pappa helt enkelt.
♥ Hon dansar till musik och när man sjunger.
♥ Hon vinkar ( men det kankse jag nämnde vid 7 månadersuppdateringen?)
♥ För ett par veckor sedan började hon även härma med att prata i telefon, sätter mobiler, fjärrkontroller eller miniräknare mot örat och säger "Addaa, Addaa"  Haha.
♥ Hon kan fånga saker mellan pekfringret och tummen.
♥ Hon är så jäflans glad och sprallig i stort sett hela tiden.
♥ Andra barn är det mest intressanta som finns.
 
Destinee somnar mellan 20-21:30 på kvällarna och vaknar oftast en gång per natt, får välling och somnar om. Hon hade en svacka nyligen då hon kunde vakna tre eller fyra ggr under natten. Nu har det äntligen blivit bättre igen.
Eftersom jag inte är hemma har jag inte hennes längd och vikt, men hon väger iallafall ca 11 kg nu. och det känns kan jag säga, hujedamej!
Destinee är en riktigt glad tjej, mest hela tiden. Ibland blir det jobbigt att åka tåg för länge men annars är det sällan den här lilla tösen klagar. Underbara Destinee, som mamma älskar dig ♥
 

Be strong.

When you get into a tight place
and everything goes against you,
till it seems as though you could not
hold on a minute longer,
never give up then,
for that is just the place
and time that the tide will turn.
 
- Harriet Beecher Stowe

♥ hösten

Hey! tänker inte ens förklara mig om hur dålig jag är på att uppdatera, för det vet vi redan. Hade tappat blogglusten helt för ett tag, men nu känns det som att den börjar smyga sig tillbaka. Men känner att designen behöver ett lyft, kanske blir det lite roligare då? Har också funderat på att öppna en helt ny blogg.. Men vill ha kvar alla tidigare inlägg om Destinee på samma blogg alltså.
Iallafall, den senaste tiden har jag mest jobbat. I söndags jobbade jag 8-22, rätt stolt ja. När jag inte jobbar passar jag på att busa och pussas med Destinee. Tänk att hon idag blir nio månader(!!) Det är helt otroligt. Bara tre månader kvar tills hon fyller ett år. Stora underbara tjej.
 
Åh vad jag älskar hösten, det är som att jag laddas på med en positiv energiboost varje gång jag går ut. Lite trist är det såklart när det är grått och dant, men vad fasen? Man kan ju inte alltid få som man vill. Jag känner mig (nästan) jämt så glad hela tiden numera, mycket mer ork och energi. Lusten har verkligen kommit tillbaka. Nu vill jag igen. Nu vill jag gå ut på långa promenader, vill baka och laga mat, vill gå ut och träffa vänner, vill och orkar träna. Äntligen.
 
Det är en hel del som hänt den senaste tiden, har vart mycket att tänka på och stå i. Och det är långt ifrån klart, vi har mycket kvar. Men det går uppåt. Det kan bara bli bättre. Inte kan man väl egentligen klaga när man har en sådan här go glädjespridare till dotter? ♥

~

 
 Ännu en vecka har passerat, helt otroligt vad fort tiden går. Idag vet jag inte vad vi hittar på, men senare kommer jag bege mig mot hagsätra för att sova där. Börjar jobba tidigt imorgon och har ingen lust alls att vakna vid 5 för att hinna. Igårkväll mötte jag upp Disa och Dimen en stund, satt på 54an och chitchatade innan vi åkte hemåt. Nu kurrar magen, måste fixa krubb! Tjingeling.

RSS 2.0