19:30

Godmorgon! Destinee har äntligen börjat få tillbaka sina goda sömnrutiner. Ända sedan Des var 2 månader har hon sovit hela nätterna. Men slutet på augusti, i samband med att jag började arbeta så började sömnen bråka. Hon hade svårt att somna och vaknade flera ggr på nätterna för att vägra somna om. Så från att ha fått sova oavbrutet hela nätter till att börja jobba sena kvällar och vakna ca 3 ggr varje natt så känner man sig rätt slut efter ett tag. Men nu de senaste tre nätterna har hon vaknat endast 1 gång, fått välling och somnat om direkt. Man känner sig plötsligt mycket piggare igen, så härligt!
 
Hann aldrig skriva om Skrollans utveckling igår, vi var igång från morgon till kväll, non-stop.
På morgonen möblerade jag och Lillan om en del i sovrummet, samlade ihop en hel del saker som ska säljas! Gud så mycket saker man samlat på sig som man aldrig använt, hujedamej. Men nu ska det minsann bort!
Vid 14 fick vi brått till doktorn, the mama hade fått öroninflammation (bara för att jag pratade om i onsdags att jag aaaaldrig haft varken det, halsfluss, ögoninflammation eller hål i tänderna!) och gått och dragit på en halsfluss. Jag är bokstavligen talat döv på högra örat. Efter doktorn väntade bvc, därefter begav vi oss till barkarby för att kika på en ny säng till lillan (hon slår i huvudet var och varannan minut i spjälsängen) och en vinteråkpåse.
När vi kom hem drog the papa iväg och storhandlade medan jag plockade undan lite här hemma. Efter det var det bara att laga mat. Sedan somnade jag på stört.
Och nu börjar Lillan bli uttråkad, så vi hörs sen!

10 days ago

För 10 dagar sedan blev Destinee hela 8 månader, hujedamej, vart försvinner tiden? Tänkte slänga in en uppdatering om hennes utveckling lite senare. Nu blir det frukost!

Tack livet!

Inte ett enda inlägg under hela september, dåligt! Men den senaste tiden har det verkligen vart mycket att stå i. Jag har börjat jobba igen och H har tagit över ledigheten, jag har vart sjuk i snart två veckor, Destinee har vart dålig. Vi har fått prova på livet som tvåbarnsföräldrar i en vecka, och samtidigt en hel del andra måsten. Men det känns nu som att ruset är över och lugnet smygit sig in. Vilket känns helt fantastiskt skönt. Dessutom är hösten här, och jag som älskar hösten. Det finns ingen vackrare och mysigare årstid. Det känns på något sätt som att jag har hamnat i någon positiv cirkel, hela jag känner mig så ofattbart lugn, jag har aldrig tidigare haft den här känslan.
Jag har verkligen insett att det finns något vackert i allt. Och idag, kan jag se det. Jag har en positiv inställning till i stort sett allt. Varför skulle man inte ha det? Jag har tänkt mycket (nästan för mycket) om livet på senaste, på vilken otrolig tur vi har. Det finns dagar/stunder man glömmer bort vad man lever för. Men fanken vad tacksam jag är! Tänk att jag fick möjligheten att vakna upp imorse, medan många andra inte fick det. Jag är helt ofattbart tacksam. Oavsett om allt inte är frid och fröjd just nu, så blir det bättre! Det blir det alltid. Tack livet.
 
 

RSS 2.0