Kort om helgen

 
Lite kort och gott om helgen - i fredags blev det tacos middag framför gladiatorerna. Efter det kollade vi klart på Paranormal activity som vi påbörjade förra veckan men jag lyckades somna till haha. När den var slut var jag lika trött som alltid och somnade (vill ha vår och ljusare tider NU!). Jag startade upp lördagsmorgonen med min nya favoritomelett m. lax och fetaost innan jag tog mig ut i kylan och gick till träningen. Eller okej, tog bussen de sista 200 metrarna eftersom det var så sablars kallt. Iallafall, det var hur skönt som helst att börja dagen med ett träningspass med trevligt sällskap!
Efter många om och men så bestämdes det att Skrållan skulle spendera lördagnatten hos sin mormor, så vid 13tiden pussades vi hejdå innan H åkte och lämnade henne. Tanken var att jag skulle passa på att måla, men istället (fortsatte) jag städningen och ommöbleringen, handlade, duschade, fastnade i telefon en stund och lagade mat, så jag hann inte måla. Iallafall, vi hade planerat att vi skulle på bio men var osäkra på vad vi ville se, till slut bestämde vi oss för twilight, men icke den hade visst slutat gå. Sen sa vi Sune, men inte gick den heller. Sen en tredje vars jag inte minns namnet på, den gick inte heller. Så fick det bli med det. Lite småsur blev man, men det var jäkligt skönt att bara ta det lugnt hemma också, jag började känna mig sådär halvrisig. Vi såg istället på en film om tsunamin 2004, som jag grät floder till. Efter det satte vi på En gång i Phuket, skrattade så jag fick ont i magen! Tröttnar aldrig på den. Somnade alldeles för sent, och idag mår jag alldeles för dåligt. Detta är alltså TREDJE om inte FJÄRDE gången som jag är sjuk - på EN vinter! Inte okej. Brrr. Trots att jag kände mig så risig när jag vaknade så åkte vi iväg till mamma och hängde där ett tag, innan vi åkte vidare och hälsade på pappa. Borde ha stannat hemma. Nu har jag bäddat ner mig i soffan och känner att jag vill bli frisk nu. Helst igår.
Det här med att vara barnfri under en kväll/natt någon gång ibland kan ju vara rätt skönt, men helt ärligt talat. Det är alldeles för lugnt! Det är så tyst.. Vilket är både det mest positiva och det mest negativa. Men nu när man vet bättre så föredrar jag vardagsröjet före lugnet 100 ggr om =)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0