Träning

Nu är man på G hem igen efter att ha tränat kung fu. Var som sagt tänkt att jag skulle börjat på det, men nu får vi se om det blir så. Hade fel på priset med 1000lappen, so we'll see. Måste nog sova på saken, haha. Iallafall, bra träning, nu ska det hem och stretchas ;) mitt mål inför sommaren är inte bara att bli starkare&fit det är även att kunna gå ner i split! Helt sjukt vilken skillnad det är från förra året. Förut var jag liksom tvungen att "tvinga" mig själv till gymmet och att äta rätt. Nu är det helt tvärtom, nu VILL jag till gymmet, VILL känna smärtan i musklerna, VILL känna känslan av benen Viker sig efter löpning & efter ett hårt benpass. Samma med maten, jag FÖRBJUDER mig inte att äta vissa saker längre, jag BYTER ut de, och när jag blir riktigt sötsugen ser fredagskvällen som min motivation. Och tar istället en tallrik med kesella/turkisk yoghurt med bär. Klarar jag av det jag ska, så är jag lätt värd något riktigt gott en gång i veckan.
De dagar jag inte tagit mig till gymmet har jag tränat hemma, använder mig ändå aldrig utav maskinerna på gymmet så det går lika bra. Har dock inte löpt då, men har kört cardio på annat sätt.
Antingen senare eller imorgon kan jag visa de övningar jag brukar köra.Kommentarer
Sofie

Hej!
Har läst din blogg ett tag nu och måste bara få fråga om er lägenhet.
Jag undrar om ni fick hjälp med kontantinsatsen, och då menar jag om banken hade något slags krav på att en av er hade fast arbete? Eller räcker det bara om någon man känner går i borgen för någon av oss?
Jag och min partner befinner oss nästan i samma situation som du och H gjorde förra året. Vill inte vara oartig som hoppar rakt på sak!
Må bäst!

2013-01-15 @ 21:09:39
carro

Är du fortfarande med i utmaningen?

2013-01-15 @ 21:56:46
Therese -

Carro - jo jag är med i utmaningen. Jag gör alla övningar jag ska, men löpningen ligger jag efter med. Har visserligen tagit massor med promenader men har vart dum och inte räknat med dom.

Sofie - svarat i ett inlägg, bara kul med frågor! :)

2013-01-16 @ 12:00:48
URL: http://imcoming.blogg.se
Carro

Ska du inte rapportera då :D

2013-01-16 @ 12:27:11
Therese

Sitter så sällan vid datorn, så har inte kunnat. Vill du göra det åt mig? Haha

2013-01-16 @ 19:26:52
URL: http://imcoming.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0