En nästan helt vanlig torsdag

Tror aldrig att jag längtat så mycket efter helgen som nu, trots att jag och Destinee var lediga idag!
Vi längtar efter helg med soliga dagar, gå på Skansen och hitta på annat skoj. Det ska bli så härligt! Håller alla mina tummar och tår för sol. Idag bestod hela förmiddagen utav kaos, svett och tårar. Destinee har matvägrat sedan halsflussen och levt på i princip enbart yoghurt och välling. Jag kände idag att det fick vara nog med det för nu är hon definitivt inte sjuk längre. Så fick det bli, det som serverades var det hon fick, men hon vägrade. 1 h gick, provade igen, vägrade. osv. Kl 12 somnade hon utav utmattning på tom mage. Hon skrek och skrek.. Men dumma mamma gav henne inte någon välling. Men när hon vaknade så åt hon en hel vuxenportion med pasta och korv!
Jag vann!!! Haha.
Så resten utav dagen var hon sitt vanliga glada jag igen!
Vi har hunnit tvätta och städa undan, laga mat och lekt i regnet, hållt i sniglar (med hus) och gungat. En fartfylld dag har det vart! Precis som det ska vara.

Denna vecka har jag cyklat 4mil! Känner mig så sjukt mycket piggare sen jag började cykla till jobbet. Imorgon öppnar jag så då blir det tidig morgon, då får det bli pendeltåg tyvärr i och med att jag måste hinna lämna Skrållan på dagis. Men tidigt imorgon möter vi upp Sandi och Alice! För hurtbullar som vi är så ska vi promenera upp till centrum!
Längtar tills barnen börjar på förskolan utanför oss, som det kommer underlätta! Nu ska jag försöka lägga ifrån mig Ipaden och sova, det är ju en dag imorgon också 🌸Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0