Sjukstuga!

Gårdagen började med att jag och D mötte upp Sandi&Alice utanför huset, hängde en stund i parken innan vi gick mot coopen. Mötte upp Linda&Bianca för att köpa med oss nån lunch. Väl hemma hos Sandi gjorde vi oordning kyckling med pastasallad och satte oss på altanen allihopa och snackade skit och åt. En riktigt trevlig lunch! Jag kände under hela dagen att halsen sved, men inget märkvärdigt. Senare fram på eftermiddagen vart det bara värre och värre. Medan D sov middag satt jag på ballen och pressade i solen! Passar ju på ;) på eftermiddagen promenerade vi iväg på en visning här i närheten, inte av intresse utan bara för att kika lite.
När jag nattade Destinee lyckades även jag somna! När jag senare vaknade runt 22(?) mådde jag inget bra alls! Frossa i hela kroppen och megaont i halsen! Vaknade flera ggr under natten av att jag hade så ont! Kl 05 imorse fick H hjälpa mig in i duschen, jag hade ingen kraft alls i kroppen, och så har jag känt hela morgonen! Nu känns det liiite bättre! Men hoppas på att det går över helt under dagen!
Vill verkligen inte missa jobbet imorgon också! Känns helt värdelöst att sjukanmäla sig.
Förstår bara inte vad som hänt med mig? Jag brukar verkligen inte vara sjuk ofta! Men det här året har bara vart en stor klump med sjukdomar, sjukhusbesök osv osv. Nej, sånt har vi inte tid för!!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0