Det här med kärlek ❤

När jag väl tänker efter, så inser jag hur lyckligt lottad jag är. Jag har fantastiska vänner som ställer upp i vått och torrt - och som alltid har gjort det. Jag har en mamma som kan vara en riktig Pain in the ass sometimes, men som jag vet bryr sig så mycket om mig och Destinee, framförallt Destinee. Hon skulle kunna ge Destinee hela sitt liv, och det är så underbart att se. Den kärleken har man liksom aldrig sett tidigare. Hon älskar Destinee mer än sina egna barn, haha. På riktigt alltså.
Och Destinee, min älskade glada lilla tjej, vilken lycka hon ger mig! Jag kan inte se på henne utan att le, hon gör mig så stolt, varje dag. Min kärlek till henne är obeskrivlig, jag kommer göra allt och lite till för henne. ❤
Och H, efter alla dessa år, trots allt vi har gått igenom så betyder han fortfarande väldigt väldigt mycket för mig, och det kommer han att göra, oavsett vad. Och det har aldrig vart med min mening, att såra honom.
 
 

Ensamtid.

 Så har vi haft den första magsjukan för iår (och min första i mina vuxna år). Nu får vi hålla tummarna för att den håller sig undan hädanefter.
Igår var det min födelsedag, så nu är man hela 22 år fyllda! Känner mig dock inte en endaste dag äldre, tur det.
När jag vaknade igår var jag fortfarande illamående och huvudet dunkade. Men jag lät inte det förstöra min dag, jag reste mig upp ur soffan och sa till mig själv något i stil med att jag vägrar vara sjuk, ain't nobody got time for that liksom. Och så fick det bli, jag piggnade till, tog oss ut till tvätten, hängde lite i parken innan huvudvärken tog över.
På eftermiddagen slog illamåendet till igen och jag deckade på soffan. Nu mår jag fin fint!
 
Trots att jag är ledig idag, så bad jag H lämna Skrållan på förskolan, jag kände att jag verkligen behövde ha en lugn morgon utan stress idag. Vilken känsla. Det var inte igår man åt frukost i lugn och ro må jag säga. Jag fullkomligt älskar att umgås med Destinee, det gör jag verkligen. Men ibland behöver man verkligen sin ensamtid. Tid där kan man tänka ostört och bara vara.
Idag ska jag iväg till huddinge för att träffa mina fina vänner och bara umgås. Grilla, spela kubb och snacka massvis med strunt. Underbart.
 
 
 
Senaste dagarnas instagrambilder.

Vilka är ni?

Vilken lycka när man ser att det fortfarande är ett gäng som klickar sig in hit varje dag, trots att jag är helt värdelös på att uppdatera! Vilka är ni??? Don't be shy! Lovar att försöka bättra mig.
Ha en fin kväll! ❤

Vår skogsmulle!

I fredags (igår) körde det ihop sig totalt, både jag och H jobbade men Destinees förskola var stängd, så vi fick skicka ut henne på landet med sin morfar i torsdags ❤ Hon verkade ha haft två underbara dagar med morfar och tant Hillevi. vart ute och vandrat över stockar och stenar, badat, matat fåglar, lekt med myror, haft picnic m.m. Hon var så lycklig när vi kom ut till norrtälje igår för att hämta hem vår lilla skatt.

I torsdags var jag så rastlös av att vara utan henne så jag släpade med H ut på en lång PW genom hela brunna (området vi bor i). Helt otroligt vad fint det är här ute!
I helgen blir det jobb i det härliga vädret. (Varför har jag alltid sån otur?? Det är JÄMT sol när jag jobbar.)

I'm awesome!

Att uppdatera här inne har jag märkt inte är min starka sida! Hur som. Det har skett en hel del sedan sist. Destinee har gått på förskolan i över en månad nu, och det har inte vart någa som helst problem ännu. Inga sjukdomar, inget gnäll, inget bråk! Det går som på räls!
Jag har bytt jobb lika ofta som andra byter underkläder, eller nästan iallafall. Nämnt att jag jobbade en vecka på Lidl? Helt värdelöst. Hann jobba i 5 dagar innan jag sa upp mig. Ganska arg på mig själv var jag då jag tackat nej till andra jobberbjudanden. Alltid lätt att vara efterklok! Jag valde att gå tillbaka till mitt gamla vanliga jobb. Någon dag därpå ringde telefonen och det var Willy's i sundbyberg. Där hade jag (tydligen) sökt en tjänst! Dagen efter samtalet var jag anställd hos dom. Trivdes och TRIVS kanonbra där. Fantastiska människor, stor och fräsch butik och nya arbetsuppgifter. Jag trivdes som handen i handsken. Så plötsligt ringer telefonen på lunchen. Och så är det om en annan tjänst jag sökt, som färskvaruansvarig på en Icabutik i närheten av mig. Dagen därpå kommer jag dit på intervju! Vi snicksnackar i 45 min.
Jag ska inte ljuga, jag hade inga förväntningar alls när jag gick där ifrån, jag trodde inte alls att jag skulle få tjänsten. BUT GUESS WHAT?? I got the job!!!!

Ska kanske inte säga för mycket, ska skriva på papper på tisdag. Men fan vad jag är bra! Jag har sökt och sökt, provat olika butiker, och till slut fick jag det jag är ute efter. En heltidsanställning! I'm awesome.

Så säg hej till Icas nya färskvaruchef!

RSS 2.0