Ensamtid.

 Så har vi haft den första magsjukan för iår (och min första i mina vuxna år). Nu får vi hålla tummarna för att den håller sig undan hädanefter.
Igår var det min födelsedag, så nu är man hela 22 år fyllda! Känner mig dock inte en endaste dag äldre, tur det.
När jag vaknade igår var jag fortfarande illamående och huvudet dunkade. Men jag lät inte det förstöra min dag, jag reste mig upp ur soffan och sa till mig själv något i stil med att jag vägrar vara sjuk, ain't nobody got time for that liksom. Och så fick det bli, jag piggnade till, tog oss ut till tvätten, hängde lite i parken innan huvudvärken tog över.
På eftermiddagen slog illamåendet till igen och jag deckade på soffan. Nu mår jag fin fint!
 
Trots att jag är ledig idag, så bad jag H lämna Skrållan på förskolan, jag kände att jag verkligen behövde ha en lugn morgon utan stress idag. Vilken känsla. Det var inte igår man åt frukost i lugn och ro må jag säga. Jag fullkomligt älskar att umgås med Destinee, det gör jag verkligen. Men ibland behöver man verkligen sin ensamtid. Tid där kan man tänka ostört och bara vara.
Idag ska jag iväg till huddinge för att träffa mina fina vänner och bara umgås. Grilla, spela kubb och snacka massvis med strunt. Underbart.
 
 
 
Senaste dagarnas instagrambilder.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0