I'm awesome!

Att uppdatera här inne har jag märkt inte är min starka sida! Hur som. Det har skett en hel del sedan sist. Destinee har gått på förskolan i över en månad nu, och det har inte vart någa som helst problem ännu. Inga sjukdomar, inget gnäll, inget bråk! Det går som på räls!
Jag har bytt jobb lika ofta som andra byter underkläder, eller nästan iallafall. Nämnt att jag jobbade en vecka på Lidl? Helt värdelöst. Hann jobba i 5 dagar innan jag sa upp mig. Ganska arg på mig själv var jag då jag tackat nej till andra jobberbjudanden. Alltid lätt att vara efterklok! Jag valde att gå tillbaka till mitt gamla vanliga jobb. Någon dag därpå ringde telefonen och det var Willy's i sundbyberg. Där hade jag (tydligen) sökt en tjänst! Dagen efter samtalet var jag anställd hos dom. Trivdes och TRIVS kanonbra där. Fantastiska människor, stor och fräsch butik och nya arbetsuppgifter. Jag trivdes som handen i handsken. Så plötsligt ringer telefonen på lunchen. Och så är det om en annan tjänst jag sökt, som färskvaruansvarig på en Icabutik i närheten av mig. Dagen därpå kommer jag dit på intervju! Vi snicksnackar i 45 min.
Jag ska inte ljuga, jag hade inga förväntningar alls när jag gick där ifrån, jag trodde inte alls att jag skulle få tjänsten. BUT GUESS WHAT?? I got the job!!!!

Ska kanske inte säga för mycket, ska skriva på papper på tisdag. Men fan vad jag är bra! Jag har sökt och sökt, provat olika butiker, och till slut fick jag det jag är ute efter. En heltidsanställning! I'm awesome.

Så säg hej till Icas nya färskvaruchef!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0